Bell Schedules

Secondary (Grade 9 to 12) Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:30 AM 11:10 AM 160 min
Lunch 11:10 AM 11:50 AM 40 min
Period 2 11:50 AM 2:30 PM 160 min
Dismissal 2:30 PM
Intermediate (Grade 7 and 8) Daily Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 8:30 AM 10:10 AM 100 min
Break 10:10 AM 10:30 AM 20 min
Block 2 10:30 AM 12:10 PM 100 min
Break 12:10 PM 12:50 PM 40 min
Block 3 12:50 PM 2:30 PM 100 min
Dismissal 2:30 PM